“Jullie hide-away is echt fantastisch”

Lieve Astrid en Cooper,
Jullie hide-away is echt fantastisch. We waren voorbereid op de culinaire hoogstandjes van Astrid, maar dit werd in de praktijk rijkelijk overtroffen. We zijn enorm culinair verwend met de Table d’hotes.
De voor mij (Jacqueline) georganiseerde surprise birthday party heeft een onvergetelijke indruk gemaakt.
Dan de hospitality…deze is door jullie uitgevonden. Een hartelijk welkom bij aankomst. Cooper die ons elke keer opnieuw tomeloos begroet, alsof het de eerste keer is. Vol overgave ploft hij neer aan onze voeten. (Astrid doet dit overigens niet😉) Cooper soms met Tom – zij aan zij- Ek voetbal kijken.
Astrid jij wist ons echt een thuisgevoel te geven.
Met weemoed verlaten we deze prachtige plek, maar niet zonder de belofte dat we deze hide-away weer gaan terugvinden volgend jaar!
Bedankt voor het WOW-gevoel!

Liefs Tom en Jacqueline
Franeker

 

“Ons korte verblijf was er een om te onthouden”

Ons korte verblijf was er een om te onthouden.
Dank je wel voor de exquise keuken!
Een mooi ontmoeting met jou en je gezin. Dank voor je hartelijkheid en mooie verhalen. We hebben weer nieuwe herinneringen om aan terug te denken!

Lieve groet, Gerard en Anniek

 

“Wat een ontzettend mooi plekje hebben jullie hier”

Dat was lang geleden dat we jullie voor het laatst zagen. Wat een ontzettend mooi plekje hebben jullie hier. Zijn heel blij dat we de stop gemaakt hebben na 3 weken Spanje. Het is hier echt even rust en bijkomen en worden hier in de watten gelegd. De omgeving, het eten, het verblijf, het is allemaal even prachtig. Wat een werk hebben jullie eraan gehad, maar wat is het mooi geworden.
Terug in NL gaan we zeker promoten!

Liefs, Timothy, Ellen, Nora Mae, Estin

 

“Wat een feest!”

Wat een feest! We bleven een week in jullie prachtige Gite! We hadden ons er erg op verheugd…en het was inderdaad zó superfijn, supergezellig, heerlijk ongedwongen, kortom: un vacance comme Dieu en France!
De kamers zijn prachtig, de bedden slapen heerlijk, de badkamer heeft onder ander een coole stortdouche.. alles hier is van alle gemakken voorzien!
De knusheid, het verrukkelijke eten, dit alles maakt een verblijf in Bergeras een onvergetelijke ervaring. Lieve mensen, héél erg Bedankt voor alles!

Ingrid en Etienne

 

“Een hele fijne plek”

Wij hebben hier in september een heerlijke week gehad. Een hele fijne plek met een fantastisch uitzicht. Alle luxe en comfort is aanwezig. De Gite is heel mooi gebouwd en ingericht en aan alle details is gedacht. Je kunt zien dat hier met veel liefde aan gewerkt is.
Astrid en Bernard-Jan zijn ook een hele fijne gastvrouw en -heer. Ze hebben ons hartelijk ontvangen en we hebben bij hen gezellig geborreld en Table d’hôtes gedaan. Ook hebben we van hen goede tips over de omgeving en bezienswaardigheden gekregen. Voor ons was het een heerlijke plek, rustig, midden in de Ardèche met allerlei mooi dorpen, stadjes en natuurschoon binnen handbereik.
Maar met zo’n mooi uitzicht en een fijne tuin (met ligbanken, zitstoelen en een grote eettafel) zijn we zelfs 2 dagen niet weggeweest😉. Een echte aanrader dus!

Inge
september 2018

 

“Een Oase”

Wat een droomplek! De Gite met een eigen tuin is zo prachtig ingericht en gestyled en het uitzicht is magnifique! De gastheer en de gastvrouw zijn bijzonder fijne mensen, niets is hun teveel en ze hebben zoveel goede tips voor een leuke brocante markt of een fijne wandeling in de omgeving.
Wat je zeker ook niet mag missen is de Table d’hôtes! Haute cuisine onder het genot van een heerlijk glaasje wijn terwijl de laatste warme zonnestralen achter de bergen verdwijnen.
Wij hebben zo enorm genoten en komen volgend jaar zeker weer terug!

Yvonne
september 2018

 

“Een week is te kort” 

Afgelopen zomer hebben wij mogen genieten van deze prachtige plek, de gastvrijheid van Bernard-Jan en Astrid, de luxe van de mooie Gite met het fantastische uitzicht en de heerlijke kookkunsten van Astrid.
De week was te kort om van al dat moois daar te genieten. De omgeving met kleine Franse dorpjes, de stad Aubenas om de hoek en de schitterende natuur is super en met tips van Bernard-Jan en Astrid voelde we ons er al snel “thuis”.
Het was een bijzonder en heerlijk verblijf. Een echte aanrader!

Marijke
augustus 2018